Følg os på Facebook  social facebook box blue

OVERNATNING I TRÆTOPPEN

Foråret 2014. Et tysk tv-hold fra NDR fulgte Klatretræ.dk i forbindelse med overnatning i trætoppen.

Program

 • Velkomst
  Vi mødes i skoven og gennemgår aften/nattens program herunder en gennemgang af udstyret og sikkerhedsprocedure.
 • Etablere soveplads
  Sammen bruger vi eftermiddagen til at etablere vores sovepladser i trækronerne. Vi skal have tilpasset hængekøjerne/nettet og redt vores (senge) med liggeunderlæg, tæpper og soveposer.
 • Aftensmad
  Aftensmaden tilberedes og nydes på jorden.
 • Aftenhygge
  Hygge omkring bålet og hvis stemningen er til det, kan vi spille nogle spil.
 • Godnat
 • Morgenmad og farvel
  Når vi alle er vågne, firer vi os ned til morgenmad på jorden og afslutning.

Praktiske oplysninger:

 

Medbring

Liggeunderlag, varm sovepose, kop, bestik, tallerken, lygte (gerne pandelampe), varmt tøj - også en hue, langt undertøj samt godt fodtøj.

 

Pris

1400,00 kr. pr. person inkl. moms. Prisen inkluderer alt udstyr, træklatring og overnatning i hængekøje/ net i trækronerne.

Forplejning

Forplejning indgår ikke i prisen, men i fællesskab sammensætter vi menuen til eftermiddagskaffe, aftensmad og morgenmad. Klatretræ.dk medbringer alt udstyret til bålet. Drikkevarer sørger den enkelte deltager selv for. Da vi beskæftiger os med klatring, er alkohol selvfølgelig ikke tilladt.

Det er altid forbundet med en særlig naturoplevelse at sove ude i det fri. Men at sove i en hængekøje i toppen af et stort træ inde i skoven er næsten ubeskriveligt.

Overnatning i trækronerne er en aktivitet for dem, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige. Her får man nemlig mulighed for at komme tæt på livet i skoven i de stille timer. At opleve vindens raslen med bladene, træernes dufte, samt hængekøjens blide vuggen er nogle af de mange sanseoplevelser, der venter en i trætoppen.

Fra trækronen har man en eventyrlig udsigt ud over skoven, man kommer virkelig tæt på skovens fugle og de dyr, der færdes direkte under træet i de tidlige morgentimer. Måske er man også heldig at vågne op til en klar himmel og en flot solopgang.

Overnatning i trætoppen med klatretræ.dk er og skal være en totaloplevelse. Vi starter med en instruktion i træklatring og bliver fortrolige med klatreudstyret og klatreteknik. Der vil være mulighed for at hjælpe til med at etablere vores lejr i trækronen. Sammen forbereder vi aftensmaden, som efterfølges af hygge ved bålet inden vi klatrer til køjs. Det hele sluttes af med morgenmad nede på jorden med fast grund under fødderne, hvor der er god tid til at evaluere nattens oplevelser.

/td>

Copyright © Klatretræ 2012 - Webdesign af ReadyWEB

You are here