Følg os på Facebook  social facebook box blue

TEAMBUILDING

Klatretræ.dk har erfaring med, at træklatring ikke i alle situationer kan stå alene. Derfor tilbyder klatretræ.dk at kombinere træklatring med flere former for aktiviteter i naturen. Fælles for alle disse aktiviteter er, at samarbejde, konkurrence, leg, og et godt grin er en naturlig del af aktiviteterne.

 

Alt efter jeres ønsker til programmet kan det tilpasses således at

  • Indholdet er mange eller få aktiviteter med bl.a. fysiske og taktiske udfoldelser.
  • Det forgår udendørs, indendørs eller kombineret.
  • Det tager alt mellem en og fem timer.

Eller sagt på en anden måde hele forløbet tilpasses jeres ønsker. Klatretræ.dk garanterer, at når forløbet er færdigt, har hele selskabet haft nogle fornøjelige og sjove timer.

 

En kort beskrivelse

Typisk forgår et arrangement med teambuilding, sådan at deltagerne bliver delt op i hold med seks – otte deltagere på hvert hold. Alle holdene får udleveret holdkort med beskrivelse af rækkefølgen på aktiviteterne, skema til point og stopur til tid.

 

De skal så kæmpe i forskellige aktiviteter, der kan variere fra fysisk krævende høj intensitet til kreativitet, kommunikation og hvor der er plads til et godt grin. Hele forløbet planlægges således, at alle holdene møder hinanden mindst en gang.  Antallet af aktiviteter kan variere fra 4 – 14 alt efter, hvor mange I er og hvor lang tid, der er til rådighed.

Klatretræ.dk har afholdt arrangementer med selskaber på størrelser mellem 10 – 120 deltagere med stor succes. Netop pga. af ovennævnte.

  

Copyright © Klatretræ 2012 - Webdesign af ReadyWEB

You are here